Navodila za uporabo - Priročnik za uporabo - Priročnik za uporabnike
Prosti Priročniki - Brezplačni priročniki z navodili - Priročniki Prosti
Navodila za uporabo TV
Navodila za uporabo Fotoaparati
Navodila za uporabo Gospodinjski aparati
Navodila za uporabo Predvajalniki in snemalniki
Navodila za uporabo Videokamere
Navodila za uporabo Računalniki
Navodila za uporabo Avdio sistemi
Navodila za uporabo Telefoni
Navodila za uporabo Igre
Navodila za uporabo Doma
Navodila za uporabo Avtomobili in motorji
Navodila za uporabo Orodja
Navodila za uporabo Mali Gospodinjski aparati

Pogoji uporabe strani uporabniski-prirocnik.comhttp://www.uporabniski-prirocnik.com je spletno mesto upravlja koncepta Lov z osnovnim kapitalom v višini 1500, ima sedež na 103 Bis Rue d'Amboile - 94430 Chennevières Sur Marne, registrirano pri RCS Creteil pod številko 509 046 967 (v nadaljnjem besedilu "Koncept LOV"), E-Mail: contact@lovconcept.fr~~HEAD=pobj. Z dostopom do te strani ali njene vsebine, brskanje po spletu ali prenos ali pošiljanje ali naložite na tej spletni strani ali katere koli druge uporabe te spletne strani in njene vsebine Kot registriran uporabnik ali neprijavljenih obiskovalec, se strinjate, da v skladu s temi pogoji, ne da bi spremembe (kar ustreza do sklenitve pogodbe med vami in Lovconcept), in izpolnjevati vse pravne verodostojna. Uporabnik je izključno odgovoren za stroške pridobivanja strojne in programske opreme, potrebne za dostop do strani. Uporabnik je sam odgovoren za plačilo davkov ali telefonskih omrežij, ki so potrebne za dostop do strani in s tem povezanih storitev.

Avtorske pravice

Dela, predstavljeni na spletni strani so last avtorja, ki je priznala pravico za zastopanje na tej spletni strani za podjetja Lovconcept. Zato je vse popolno ali delno razmnoževanje brez dovoljenja avtorja prepovedana in pomeni kršitev sankcionirano s členi L.335-2 in naslednje zakonika o intelektualni lastnini. V primeru, da delo predstavljeno na spletni strani krši lastninske pravice katerekoli tretje osebe, Lovconcept se strinja, da takoj umakne iz delovnega mesta na vprašanje, ali izpodbijana temelji. Vsaka tretja oseba, ki bi zahtevati odgovornost za delo na vprašanje zagotavljajo mora Lovconcept, z vlogo za umik dela, vsi dokumenti in / ali utemeljitev, ki potrjuje njegovo pravico pri delu. Z izjemo del zgoraj navedenih last avtorja, splošne strukture, kot tudi programsko opremo, besedila, slike, animirani ali ne, vem, kako in vsi drugi elementi, ki vsebujejo te spletne strani so v izključni lasti Lovconcept. Any celoti ali delno razmnoževanje te spletne strani na kakršenkoli način brez izrecnega dovoljenja Lovconcept je prepovedana in pomeni kršitev sankcionirano s členi L.335-2 in naslednje zakonika o intelektualni lastnini. Lovconcept znamke in logotipi so navedena na spletni strani so zaščitene blagovne znamke in so v lasti Lovconcept in / ali njenih partnerjev ali blagovnih znamk. Vsaka popolna ali delna reprodukcija teh blagovnih znamk ali logotipov iz teh brez izrecne dovoljenja Lovconcept je prepovedano, kot je opredeljeno v členih L.713-2 in L.713-3 Zakonika o intelektualni lastnini. Lovconcept vam podeljuje neizključno pravico do uporabe vsebine mesta za osebno uporabo in ni komercialna. Omejeno dovoljenje za uporabo vsebine mesta (za namene, navedene zgoraj), je posebej vezana na zahtevo, da priznajo, spoštujejo in varujejo podrobnosti v zvezi z avtorskimi pravicami, blagovne znamke in vse druge zaščitene pravice vsebine mesta. Uporabnik ne pridobi lastninsko pravico na e-pošto, URL ali drugo osebno identifikacijsko oznako, dodeljeno za prejemanje storitve na voljo preko te spletne strani ali da je bil izbran. Uporabnikove omejene pravice v zvezi z uporabo, kot identifikator / naslov velja za čas trajanja registracije / uporabnik računa za dostop do strani ali povezanih storitev. Če Lovconcept preneha veljavnost časa, iz katerega koli vzroka, Lovconcept je prost za uporabo kakršne koli identifikacije / naslov na same ali jih posredujejo drugemu uporabniku.

Odgovornost

Lovconcept ne more jamčiti za točnost ali popolnost podatkov, vsebovanih na tej spletni strani. Lovconcept tudi pridržuje pravico, da spremenijo brez predhodnega obvestila vsebino te spletne strani brez obveznosti nastanejo. Lovconcept, prav tako ni odgovorna za kakršno koli neposredno ali posredno, opredmetena ali neopredmetena vseh vrst v zvezi z delno uporabo podatkov, vsebovanih na tej spletni strani. Lovconcept to tudi nima nadzora nad vsebino spletnih strani tretjih strank, ki jih sklicuje hiperpovezavami in zato ne more prevzeti nobene odgovornosti v zvezi s tem. Niti Lovconcept niti katera koli druga stranka, vpletena v proizvodnjo, dobavo, oblikovanje in vzdrževanje vseh ali dela te spletne predstavitve, ali strani ali predstavitve, povezanih z našim, ki ne odgovarja na kakršen koli način bodisi neposredno ali posredno škodo, ali škoda ali napaka, ki se lahko pojavi po dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe interneta predstavitev Lovconcept ali predstavitve, na katere se so povezani.

Varstvo podatkov

V času vašega brskalnika, lahko od vas zahteva, da razkrijejo osebne podatke o vas. V skladu z zakonom "Informatique et Libertés" (Zakon št 78-17 z dne 8. 6. januar, 1978), imate pravico do dostopa, spreminjanje in brisanje podatkov o vaših podatkov. Lahko jih izvajajo nas obvestili po elektronski pošti na contact@lovconcept.fr~~pobj. Piškotki se uporablja za zbiranje in snemanje podatkov iz strani obiskovalcev. Slednji se ne more uporabiti za osebno identifikacijo obiskovalcev in ali je povezan z osebnimi podatki. Bodo uporabljeni samo za optimizacijo spletne strani. Smo solastnik s ValueClick zagotoviti oglasi in / ali za zbiranje informacij v času vašega obiska na naši spletni strani, ki lahko ValueClick uporabljajo piškotke ali elektronske strank WebBeacons, "naj pridobi navigacijske podatke, vendar v nobenem primeru opredeljuje vi osebno v času vašega obiska na tej spletni strani, ampak mu pomagajo prikazovali oglase več afiniteto z vašim navigacijo. Za več informacij o tej temi, in metode, ki jih uporabljajo vedenjsko oglaševanje (vedenjske oglaševanje) oziroma zavrnitvi (izvzetja) uporabiti ta anonimne informacije obiščite spletno stran (https://admin.valueclickmedia.com/optout/index.html)

Veljavna zakonodaja - Pristojnost

Ti splošni pogoji se ureja francosko pravo. Vsak spor v zvezi z veljavnostjo tega zakona, razlaga ali zmogljivosti, se predložijo pristojnim sodiščem Creteil.Copyright © uporabniski-prirocnik.com Vse pravice pridržane.

Sitemap


Uporabniški priročniki TV, Plasma TV, LCD TV :
Uporabniški priročniki TV, Plasma TV, LCD TV

Uporabniški priročniki Digitalni fotoaparati, Reflex kamere, Digitalni fotoaparati :
Uporabniški priročniki Digitalni fotoaparati, Reflex kamere, Digitalni fotoaparati

Uporabniški priročnikidigitalne kamere, Videokamere HD, Trdi disk diskom :
Uporabniški priročnikidigitalne kamere, Videokamere HD, Trdi disk diskom

Uporabniški priročniki Avdio sistemi, stereo sistemi, Domači kino sistemi :
Uporabniški priročniki Avdio sistemi, stereo sistemi, Domači kino sistemi

Uporabniški priročniki avtomobili, Motorna kolesa, ATV :
Uporabniški priročniki avtomobili, Motorna kolesa, ATV

Uporabniški priročniki prenosniki, Tiskalniki, Računalništvo oprema :
Uporabniški priročniki prenosniki, Tiskalniki, Računalništvo oprema
Uporabniški priročniki orodja, svedri, vrtne kosilnice :
Uporabniški priročniki orodja, svedri, vrtne kosilnice

Uporabniški priročniki pralni stroji, Pomivalni stroji, mikrovalovne pečice :
Uporabniški priročniki pralni stroji, Pomivalni stroji, mikrovalovne pečice

Uporabniški priročniki Namizne igre, Video igre, igre :
Uporabniški priročniki Namizne igre, Video igre, igre

Uporabniški priročniki Domov, domotike, Pohištvo za namestitev :
Uporabniški priročniki Domov, domotike, Pohištvo za namestitev

Uporabniški priročniki Mobilni telefoni, pametne telefone, telefone :
Uporabniški priročniki Mobilni telefoni, pametne telefone, telefone

Uporabniški priročniki DVD predvajalniki, Blu Ray predvajalniki, snemalniki :
Uporabniški priročniki DVD predvajalniki, Blu Ray predvajalniki, snemalniki